Nieuws

Bakkum Enkel i.p.v. DJO

We mogen weer en we doen het gewoon nog een keer !!!!   Door de recente positieve ontwikkelingen hebben wij besloten om net als vorig jaar last minute het toernooi nog een keer te organiseren. Normaal gesproken wordt er in de periode van 26 juni t/m 4 juli het Dutch Junior Open gespeeld maar dat kan helaas niet doorgaan vanwege alle reisbeperkingen. In plaats daarvan geven wij iedereen de mogelijkheid om de eerste wedstrijden van dit tennisseizoen bij TC Bakkum te spelen.  

 

Bakkum Enkel Toernooi: DE en HE categorie 3 t/m 8

Een groepje wedstrijdspelers bij TC Bakkum nemen nu, net als vorig jaar, de organisatie op hun schouders voor een speciaal enkelspeltoernooi. Lekker tennissen, gezelligheid op- en naast de baan en weer eens echte wedstrijden kunnen spelen. Het toernooi wordt gespeeld in de categorie 3 t/m 8 bij zowel dames als heren. Ook organiseren we een verliezersronde zodat iedereen minimaal 2 wedstrijden speelt!

 

Schrijf je snel in!

Je kunt je inschrijven via deze link: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/84CA1A01-A5C4-49CB-9D48-626C759CA2E1  Let op: de inschrijfperiode is nog maar kort! Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 23 juni, want het toernooi begint al op zaterdag 26 juni. Doordat er op zondag competitie gespeeld wordt zal er ook al op de eerste zaterdag een compleet programma worden gedraaid. Op zondag zullen de wedstrijden aan het einde van de middag worden gespeeld in verband met de jeugdcompetitie.

In alle categorieën wordt er gespeeld met een verliezersronde. Het inschrijfgeld is €12,50 per onderdeel. We spelen met RS Black Edition ballen.

 

We hebben er veel zin in en hopen op veel enthousiaste deelnemers! Tot snel op TC Bakkum!

 

Sportieve groet, 
Organisatie Bakkum Enkel 

 

 

« Terug

» Nieuws archief