Nieuws

Wildcards Wijkom Open

Ik krijg best veel verzoeken voor een wildcard. Wat mij verbaasd is dat er een verzoek wordt gedaan, terwijl er geen motivatie bij het verzoek zit. Voor mij, als organisator, zijn de meeste spelers mij onbekend. Ze komen uit een ander deel van Nederland en ik heb ze nog niet eerder zien spelen. Ik heb dan ook geen band met deze spelers. Vreemd dat je dan een verzoek doet zonder opgave van een reden. Ik zag bij het Shot Open een noot staan waar ik mij in kan vinden:

Wie een WC wilt AANVRAGEN dient goed beargumenteerd aan te geven waarom zij of hij vindt in aanmerkingen te moeten komen voor een WC. Verhaal met persoonlijke info en argumentatie (zeg half A4-tje) kun je sturen naar openshottoernooi@shotzeist.nl.

Bij het Wijkom Open geldt daarnaast dat spelers die ook meedoen aan het GD toernooi eerder een kans hebben op een wildcard dan spelers die alleen voor het enkelspel inschrijven.

Ik ben naast organisator ook trainer. Mijn spelers komen als eerste in aanmerking voor een wildcard. Maar als het verzoek van een wildcard van een speler ondersteund wordt door een verzoek van een collega dan neem ik het eerder mee in mijn overweging.

« Terug

» Nieuws archief