Nieuws

Thiemo de Bakker zet sterke lijn voort

Thiemo de Bakker is met een sterke serie bezig. Gretig en fel en met dynamisch voetenwerk speelt hij veelvuldig big forehands. Daarnaast heeft hij nog een dropshot als afwisseling. Ondanks mooie klappen van Botic van de Zandschulp was Thiemo de bovenliggende speler en dicteerde het spel. Thiemo trok, onder opnieuw grote publieke belangstelling, met 6-2,6-1 de overwinning overtuigend naar zich toe. Het publiek stond rijendik te kijken naast de volle tribunen en boven op het balkon.

Thiemo kan zich opmaken voor zijn derde finale in Alkmaar. In 2008 won hij van Melle van Gemerden en in 2012 van Gerard Melzer. In de finale wacht de Fransman Maxime Chazal. Maxime loopt heel goed en heeft heel goed overzicht. Hij komt met verrassende oplossingen. Het belooft een mooie wedstrijd te worden. Het zal dringen worden om een mooie plek te bemachtigen.

De entree is gratis, maar er zal aan u gevraagd worden om lootjes voor ALS verloting te kopen. Pinnen is niet mogelijk, dus neem ook wat los geld mee! Een lootje kost € 1 en er zijn prachtige prijzen te winnen. De drie hoofdprijzen worden morgen getrokken. De rest van de prijzen komen op www.toptennis.nl te staan.

« Terug

» Nieuws archief