Nieuws

Hugo Ekker slotspreker op VNT / Future trainersseminar 2017

Hugo Ekker is de slotspreker op het seminar op zondag 18 juni. Hugo begon met Paul van Geuns de HP Tennisschool in Buitenveldert. Daarna maakte hij de stap als Bondscoach en begeleidde hij menig Nederlandse talent op de internationale toernooien. Op het ogenblik geeft hij leiding aan de Amstelpark Tennis Academy die over drie jaar bij de top vijf Tennisacademy's in Europa wil behoren.

Hugo zal in zijn presentatie ingaan op de ontwikkeling van het tennis bij de jeugd. Wat zijn de internationale trends en waar moeten de trainers in Nederland voor zorgen om een goede basis aan te leggen.

Het seminar wordt begonnen Voetenwerk gegeven Hans Jorna. Hans zit al 40 jaar in het vak en zal dan ook het voetenwerk, na een start met basis kennis over voetenwerk, vooral ook in de praktijk op de baan zelf willen laten ervaren. Het seminar is dit jaar ook in De Dors in Heiloo waar een indoor baan ligt waar ook gegleden kan worden. Hans is jarenlang docent voor de Beroepsopleiding van de KNLTB geweest en is op het ogenblik docent bij het CIOS in Heerenveen. Hans staat borg voor een onderwerp uit de praktijk voor de praktijk!

« Terug

» Nieuws archief