Nieuws

Mister Wijkom, Bart de Gier pakt alsnog de titel

Het zag er lang naar uit dat Bart de Gier een zeldzame nederlaag zou lijden op ”zijn” toernooi. Tegenstander Jesse Timmermans scoorde veel met zeer drukvolle forehands met zware spin scherp tegen de lijnen.Bart zijn 1e service liep niet goed en maakte in het begin redelijk wat onnodige fouten. Jesse liep uit naar een 4-1 en 5-2 voorsprong. Bart zijn slice ging wat beter lopen en zette Jesse vast op zijn backhand. Maar verder dan 6-4 liet Jesse het niet komen. De tweede set leek op het vervolg van het einde van de eerste set, waarbij Bart scoorde met zijn forehand (6-3). Maar wie dacht dat Bart ook de derde set zo zou pakken kwam bedrogen uit. Jesse plaatste mooie versnellingen en nam een 4-1 voorsprong. Bart wist de break toch weg te poetsen en kwam bij 4-4 langszij. Hierna behielden de spelers hun service en moest de tiebreak de beslissing brengen. Een ongelukkige dubbelfout van Jesse zorgde voor een minibreak, waarna Bart met 7-5 opnieuw als winnaar uit de strijd kwam.