Nieuws

Donnaroza pakt titel Wijkom Open 2017

Donnaroza kwam flitsend uit de startblokken. Annick Melgers speelde onrustig in het begin van de wedstrijd. Wil iets te haastig de punten pakken en sloeg wat dubbelfouten. Donnaroza speelde stabiel en drukvol en nam en 4-0 voorsprong. Hierna kwam Annick meer in haar spel en kwam terug tot 4-2. Zij liet kansen onbenut om terug te komen in de wedstrijd. En in plaats van de aansluiting te maken werd het gat opnieuw 3 games. Met 6-2 pakte Donnaroza de eerste set. Ook in de tweede set was het hetzelfde spelbeeld. Anniek die een aantal punten met mooi opbouwend spel won, maar dit met unforced errors afwisselde en de goed bewegende Donnaroza die vast was en mooi counterde naar een wat geflatteerde 6-2 overwinning.